milajki, mer känd som Sveriges första Selfie Pop Up Museum, är nu tillbaka med extra regnbågsglitter på Drottninggatan i Stockholm hos Lyko’s dunder succé Beauty Playground. Detta är en långsiktig satsning att tillsammans skapa en exklusiv och färgsprakande upplevelse portal som besökare kan leka loss i och fota fantasifulla selfies tillsammans med vänner och familj för att dela på sociala medier så som instagram och tik tok. Fotobåset i samarbetet milajki x Lyko öppnar upp nu med premiär den första helgen i advent 2023. Välkommen in!

Angelina Mi Lajki in milajki x Lyko Selfie Scenario Photo booth Pop Up

Att kliva in i milajki’s universum av storytelling är en överdos i extra regnbågsglitter och enhörningar.

För vem behöver inte extra regnbågsglitter och enhörningar i sitt liv? säger kreatören, grundaren, och numera AI konstnären Angelina Mi Lajki. Att få uppleva något utöver det vanliga står idag högt upp på önskelistan. Vi levererar tillsammans en kul och minnesvärd stund. Vårat mål är i huvudsak att sprida glädje i en värld som verkligen behöver det nu. I vårat kreativa unicOH!lab älskar vi att samarbeta, och Lyko nu känns som en perfect match. Vi utforskar alltid nya sätt att inpirera genom digi-fysiska upplevelser och interaktiv storytellingOH! Alla som varit på ett besök hos milajki i någon av våra upplevelseportaler är super-nöjda och många har skrivit recensioner om att det har varit magiskt. Det är så givande att få äran att leverera detta!

Bland milajkis gäster har även många kända profiler och influencers synts till så som Carola, Pernilla Wahlgren, Dolly Style, Sofia Wistam, Theoz, Klara Hammarström, Jessica Almenäs, Julia Frej, Daniel Paris, Hanna Hedlund, och Peter Jöback, m.fl. Besökare är i alla åldrar och identiteter som älskar att få vara lite extra allt för en stund.

 

“milajki är så häftigt, men jag undrar också lite var jag har hamnat! Det är ett så roligt nytt och kreativt koncept, och så fantastiskt kul med alla glittrande tillbehör.”

- Carola Häggkvist

 

“Vårat favorit ställe! Vi älskar detta. Du känner dig som en prinsessa hos milajki. Se bara så drömskt det är! Helt kär i alla moln och regnbågar. Dagar fyllda av färger, kärlek och skratt.”

- Dolly Style

 

“Ja, missa inte detta vi älskade det! milajki a lot. Så roligt det var en sådan fantastisk upplevelse, man känner att man har återupptäckt barnet inom sig. Allt gnistrar & är glam. Älskar show-estetiken! Det är nästan så att man inte vill gå härifrån, man vill ta med sig allt hem men uppenbarligen vågar man inte försöka haha…"

-Hanna Hedlund, efter TV Inspelningen för Wahlgrens Värld 

 

https://www.milajki.com/

https://www.instagram.com/milajki/

 

Presskontakt milajki
Angelina Mi Lajki

 angelina@milajki.com

+467093567618

×