Sugen på en upplevelse utöver det vanliga? På Korsgatan 14 i Göteborg kan man besöka en interaktiv milajki Style FactOH!ry Pop Up, Sveriges första upplevelseportal för färgstarka och multi-sensoriska installationer i video-och fotovänliga miljöer, sk. selfie scenarios. En ny upplevelsetrend som omsätter miljardbelopp runt om i världen.

milajki pop up selfie museum

– Vi välkomnar vänner, familjer och kompisgäng till en fantasifull och interaktiv upplevelse bland enhörningar, regnbågar, glitter och aliens. Storytelling står i fokus och här kan alla som är i behov av en stor dos glädje och lite vardagseskapism ta plats, vara unika med accessoarer i styling och digitala filter, samt sprida filmer och bilder av sin upplevelse hur man vill, förklarar Angelina Mi Lajki, Grundare och Creative Director på milajki Style FactOH!ry och StorytellingOH!

Den 13 augusti till den 13 september kan man nu boka begränsat antal biljetter till den första milajki Style FactOH!ry Pop Up Portalen med interaktiva selfie scenarios att ha kul i med vänner och familj.

Den interaktiva arkaden i Wallenstams lokaler på Korsgatan 14 kommer att bjuda på en helt ny värld av möjligheter för kreativt innehåll till sociala medier. Besökarna möts av en labyrint med färgsprakande scenarios där guider kommer att assistera besökare i behov av styling med garderob, hår, och accessoarer. En av föregångarna som bidragit till pop-up utställningarnas popularitet är Museum of Icecream i New York som har haft över 500 000 besökare sedan öppningen i augusti 2016.

Utifrån ett unikt universum i storytelling skapar milajki tillsammans med partners en stark upplevelse för besökaren. I entrén HolOH! I Scream Bar kan man gå loss på smarriga milajki designade unicorn glassar och milkshakes med glass från den lokala favoriten Lejonet och Björnen. Biljetter bokas online via hemsidan www.milajki.com men i entrén kan man även få hjälp med att boka biljetter till portalen som endast släpper in 20 stycken förbokade besökare åt gången per slot-tid.

– Ett besök hos milajki Style FactOH!ry Pop Up POH!rtal är ett ypperligt tillfälle för våra besökare att i dessa tider få tillgång till en spännande upplevelse, samtidigt som man också skapar intressant och kreativt innehåll digitalt att uppgradera sina sociala flöden med. På Instagram, Tik Tok, och Snapchat finns även digital styling i populära fotofilter och milajki jinglar att tonsätta virala videos med, inspirerade av Tokyo, Purikura, och spel arkader. Dessa integreras i upplevelsen genom interaktiva skattjakter med chans att vinna begränsade upplagor av accessoarer och smycken tillverkade i 3D-design och print on demand. På så sätt levererar milajki Style FactOH!ry en unik upplevelse med skräddarsydda produkter som dessutom är tillverkade med ett hållbarhetstänk, säger Angelina Mi lajki.

Angelina har en gedigen bakgrund i modevärlden, men är kanske mest känd för sina färgstarka smyckeskollektioner som synts på modeveckornas catwalk, magasinen Elle och Vogue, tv- programmen Idol och X-Factor, samt design samarbeten med bla Anine Bing.

– Vårt mål är att sprida budskapet att våga vara unik och att inte be om ursäkt för att ta plats i blickfånget. Släpp loss dina alter egOH! säger Angelina Mi Lajki. Vi vill inspirera och sprida glädje i en värld som verkligen behöver det nu! förtydligar Pierre Edström varumärkesstrateg och medgrundare på milajki och StorytellingOH! Brand Building.

Eventet pågår fram till den 13 september i Wallenstams lokaler på Korsgatan 14. Besök även https://www.milajki.com/pages/gothenburg-tickets för mer information om tillgängliga utställningar och bokning av biljetter.

I online butiken kan du också pröva din lycka i den digitala arkadmaskinen för att vinna en unika priser så som en unicornringi begränsad upplaga.


Leave a comment