milajki Style FactOH!ry, Sveriges första Selfie Museum och Pop Up POH!rtal slog upp dörrarna i augusti 2020, och nu är planerna att stanna i Göteborg, i alla fall ytterligare 3 månader till slutet av juni. För vem behöver inte mer regnbågar och enhörningar i sitt liv just nu? Målet är framför allt att inspirera till glädje genom att sprida regnbågsglitter till en värld som verkligen behöver det, säger grundaren Angelina  Mi Lajki. Vi erbjuder en alternativ tillflykt från en trist och händelselös vardag med en möjlighet att få resa iväg på en färgsprakande staycatiOH!n på hemmaplan. Här kan man tex checka in på FlamingOH! Inn och chilla i det rosa bollhavet medans man drömmer sig bort en stund. Hos oss får man under en timmes intensivt kul gå all-in i en rosa bubbla av lekfullhet och vara precis som den man är. Annorlunda är bra. Vi vill utmana att ta fram sina allra konstigaste alter egOH!n och våga ta plats i rampljuset. Här finns en av oss designad styling garderob med unika accessOH!arer att låna. Besökare kan gå loss på pastelliga OH!MG Prinsess tyll-kjolar, glittriga DiscOH! Mermaid kimonOH!s, COH!achella Rhinestone Festival Hattar, GOH! Crazy Crop-Tops, och peruker i regnbågens alla färger.
milajki selfie museum pop up founders
milajki Style FactOH!ry hittas just nu i Wallenstams lokaler på Korsgatan 14 i Göteborg. Vi har ca 600 kvm event-yta fördelat på en entré med glass bar OH! I Scream Bar, där man kan köpa enhörnings och mermaid-glassar utformade av milajki i samarbete med Lejonet & Björnen. Inuti själva upplevelseportalen i anslutning som man måste boka biljett för, finns över 20 olika selfie ScenariOH!s i interaktiva fotobås och miljöer byggda för att släppa loss sin kreativitet. Delar man på sOH!ciala medier är man även med i unika skattjakter för att vinna accessOH!arer. Det finns också producerade milajki musik-jinglar som kan användas på tik tok och instagram inlägg. Vi har 9 fotobås i regnbågens färger med tillhörande styling. Besökare kan även utforska Dr AlbinOH! Food Pharmacy, The Pink LaundrOH!mat, FlamingOH! Inn etc.

milajki Style FactOH!ry beskrivs av många gäster som ett slags galet utflippat lyckosjukhus. Historieberättandet bakom milajki upplevelseportaler skapades i början 2000-talet av grundaren Angelina Mi Lajki under design studierna i Florida. Från början var tanken att ge ut en serie böcker, men stället blev det grunden för allt kreativt skapande inom en galen värld av magiska platser och konstiga karaktärer som först manifesterades i udda smyckes & accessOH!ar kollektioner stylade flitigt på kändisar och i diverse modereportage. I centrum står alltid OH!dd StorytellingOH! med fokus på Dr AlbinOH! En huvudkaraktär som utför olika experiment på besökarna inom milajki dOH!mänen. Gästerna är verkligen i alla åldrar och identiteter som älskar att få var lite extravaganta. Vi har allt ifrån instagrammande influencers, dansande tik-tokare, tonårsgänget, tinder dates, barnkalas, 70-års kalas, cosplay kreatörer, företagsevent, bröllops-sällskap, styrelsemöten, familje-utflykter, möhippor, babyshowers, girls-night-out, och nu även en hel del förfrågningar från musik-artister m fl. Behovet av att få komma ut och uppleva något kul och minnesvärt tillsammans är nu större än någonsin. Alla som varit här på ett besök i vår upplevelseportal milajki Style FactOH!ry Göteborg är super-nöjda och många har skrivit recensioner om att det har varit den bästa dagen i deras liv. Det är så givande att få äran att leverera detta!
Det har absolut varit en utmaning att få ihop ett covid-anpassat event av denna skala trots läget och osäkerheten i världen, men vi har så pass mycket passion att få dela glädje till en värld som verkligen behöver det nu kanske mer än någonsin. Lite vardagseskapism bland regnbågar och enhörningar räcker långt som motivation för positivitet. Så istället för att vänta med att genomföra ett större event tog vi ett snabbt beslut att våga gå all-in att förvekliga en dröm, även om det också inneburit att vi fått genomföra detta med visst offer av rosa enhörning-svett, blod och tårar. Vi är dessutom otroligt tacksamma för nätverket här i Göteborg med ett 20-tal partners som också hjälpt till att göra eventet möjligt att genomföra med så kort varsel tillägger med-grundaren Pierre Edström. Tillsammans kände vi att vi hade en unik möjlighet att dela lite glädje genom att ge tillbaka till Göteborgs stad för en mer levande stadskärna. Ett corona-anpassat och uppdaterat event kändes som ett bra projekt som alternativ för besökare då så många större aktörer har fått stänga igen i dessa tider.
Vi har ett begränsat biljett-system med max 8 gäster per tidsslot. Lokalen har tillstånd med kapacitet för många fler men vi har gjort ett aktivt val att hålla nere antalet besökare samtidigt i lokalen ytterligare så ett besök ska kännas tryggt och bli en bra upplevelsen för alla. Just nu finns ett begränsat erbjudande om att boka privat grupp 8 st för 190 SEK (ord pris 299 SEK). Biljetter bokas enkelt via hemsidan milajki.com Vi håller avstånden, har certifierad städning, utökade sanitetsstationer med handsprit, samt munskydd som kan köpas i entrén. Vid sjukdom uppmanas gäster att stanna hemma och datum på biljetten kan då enkelt bytas via länken i boknings-bekräftelsen. Säkerheten för gäster och medarbetare står alltid i fokus för ett genomförande av eventet. milajki Style FactOH!ry har nu förlängt eventet som håller öppet t.o.m den 30 juni i Göteborg. En förlängning sker eventuellt efter behov och önskemål för att kunna tillgodose ökat antal ombokningar just nu.

Leave a comment