Tillsammans med besökare på jakt efter inspirerande innehåll att bekämpa vardagstristessen med fortsätter milajki Style FactOH!ry att sätta färg på Göteborgs innerstad. Regnbågsglittret sprids över världen i form av  foton och filmer på populära plattformer så som Tik Tok och Instagram.

milajki style factory pop up portal selfie museum sankta linn

Vi testar något nytt i en utmanande tid med restriktioner och har fått ett väldigt fint mottagande i Göteborg där vi respekterar varandra och håller avstånden i begränsat antal på max 8 st gäster per tidsslott, säger grundaren och creative DirectOH!r Angelina Mi Lajki.

Vårat mål var att trots läget i världen våga utmana synen på vad framtiden kan erbjuda oss i form av inspirerande upplevelser.  Vårat nästa mål är just nu att skapa fler destinationer här på hemmaplan där man istället för att resa långt kan boka in en härlig staycation. Vi har sedan i augusti öppnat upp Sveriges första upplevelseportal i Wallenstams lokaler på Korsgatan 14 i centrala Göteborg, säger varumärkesstrateg och medgrundare på milajki och StorytellingOH! Brand Building Pierre Edström.

Inuti milajki Style FactOH!ry Pop Up POH!rtal hittar man interaktiva installationer och bollhav i regnbågens alla färger. Det bjuds in till kreativa Selfie ScenariOH!s i foto och video-vänliga miljöer där man kan gå loss på styling accessoarer så som prinsess tyll-kjolar, glitter-kappor, massor av peruker, utsmyckade festival hattar, och roliga T-shirts med färggranna motiv. Knasig storytelling står i fokus och här kan alla som är i behov av en stor dos glädje och lite vardagseskapism ta plats i rampljuset. Delar man sin upplevelse på social medier är man även med i skatt-jakter för att vinna unika accessoarer som är designade av milajki som samlingsobjekt.

Ett begränsat antal biljetter finns nu tillgängliga t.o.m den 31 mars! milajki's staycation är förlängd på efterfrågan av besökare som fått upp ögonen för denna oas av färg och glädje beläget mitt i hjärtat av Göteborg vid Domkyrkan.

Vid sjukdom uppmans gäster att stanna hemma och biljetterna bokas enkelt om till ett nytt datum online via milajki.com.  Vill man ha personlig hjälp så går det även att boka upp en tidsslott i portalens entré, HolOH! I Scream Bar. Där kan man även kan köpa smarriga och helt klart instagram vänliga enhörnings och sjöjungfru-glassar special designade av milajki i samarbete med den lokala favoriten Lejonet & Björnen. 

Tips! om du tycker att det blev lite väl mycket av det goda är det bara att hoppa upp på den rosa motionscykeln vid ingången... men pass på så den inte flyger iväg med dig!


Leave a comment